Home Agenda LA MISSA DE SANT SEBASTIÀ ES FARÀ A BAIX A MAR

LA MISSA DE SANT SEBASTIÀ ES FARÀ A BAIX A MAR

209
0
El nucli de Clarà té un vot de poble que any rere any se celebra per Sant Sebastià, el 20 de gener. És una tradició que arrenca de l’any 1854, quan aquesta parròquia es va encomanar al sant perquè la deslliurés d’una greu pandèmia de còlera, que afectà tot el País.
Després de les festes de Nadal i Reis, la diada de Sant Sebastià obre el calendari festiu torrenc. Enguany, però, degut a la Còvid-19 encara no s’ha fet públic quin serà el programa de festes, si és que n’hi ha, a pesar que només falta una setmana per la festivitat.
No obstant això, sí s’ha donat a conèixer que l’acte principal, l’ofici solemne en honor al patró no es farà a l’església parroquial de San Joan Baptista de Clarà, ni tindrà lloc el dia del Sant ni en l’hora acostumada.
La missa es farà a l’església de Baix a Mar, el dia 17 de gener, a un quart de dotze del matí. Segurament, és el primer cop a la història que es dóna aquest fet, però s’ha de dir que degut a les reduïdes dimensions del temple, no s´hi diu missa des de l’inici de la pandèmia.