Home Portada LA DIGUE, UNA BOTIGA DE ROBA DIFERENT

LA DIGUE, UNA BOTIGA DE ROBA DIFERENT

729
0
La Digue és una de les 115 illes que formen l’arxipèlag de les Seychelles, situat al nord de Magadascar. Amb poc més de 10 kilòmetres quadrats, és una de les més habitades de l’arxipèlag, però, al mateix temps de les més boniques. Les seves exuberants platges de sorra blanca i neta aigua turquesa, la seva frondosa vegetació, fauna exòtica i altres peculiaritats, com el fet que els vehicles a motor estan prohibits (només es pot circular amb bicicleta o carro de bous), la converteixen en un paradís natural que queda gravat en la memòria dels afortunats viatgers que la visiten.
És el cas de la Caterina que la va visitar ara fa just 30 anys. En aquella època, ella i el seu marit tenien un taller de confecció de roba selecte per dona a Barcelona. El nom de l’empresa era Mahé, l’illa més gran de les Seychelles, i va ser el motiu per fer el viatge.
Després d’una temporada fora del món de la moda femenina, que és el que coneix, ha triat Torredembarra per obrir-hi la nova botiga, no en va tenen lligams familiars amb la nostra població.  

Botiga diferent
La Digue – es pot traduir com el dic, en català– busca ser una botiga diferent a l’oferta comercial que ja hi ha a Torredembarra. Encara que inicialment estava pensada per vendre peces prioritariament  de dona, en els pocs mesos que porta oberta –va obrir el passat 21 de juny–, ha replantejat l’enfoc inicial i ha potenciat la secció de  roba masculina degut a la bona acollida.     
A La Digue s’hi pot trobar un producte de qualitat fabricat als Països Catalans,  marques que tenen en exclusiva al nostre poble, i que tracten matèries nobles: lli, cotó, llana, seda… Defugen dels materials sintètics com el niló o polièster. Tot i amb això, els preus no són cars.
També tenen complements i bijuteria de Carme Anglada.  
Tot l’any 
La Digue no és una botiga d’estiu, estarà oberta tot l’any. De fet, encara que en aquests moments estan en ple període de rebaixes de la temporada estival, fa pocs dies que els hi ha arribat un avanç de la temporada tardor-hivern; que s’ha de completar en les properes setmanes amb les últimes tendències. 
La botiga està situada en la Plaça de la Vila, número 11, de Torredembarra. El telèfon de contacte és el 977 857 868.