Home Política La corrupció de Torredembarra protagonista a Cambio 16

La corrupció de Torredembarra protagonista a Cambio 16

1052
0

La revista Cambio 16 ha dedicat un reportatge especial a les persones que han destapat els casos de corrupció més importants d’Espanya. Una vegada més Torredembarra hi ha estat present i és que Montserrat Gasull protagonitza una part del reportatge.

Gasull comparteix protagonisme amb Ana Garrido, que va destapar el Cas Gurtel, Francisco Valiente i Azhara Peralta, que van denunciar el cas Acuamed i Antonio Dieguez, qui va fer el mateix amb el Cas Nos.

Gasull se li atribueix ser qui ha destapat el cas del 3% i que afecta a Convergència Democràtica de Catalunya. De fet, si bé les declaracions que fa l’exregidora torrenca no són novetat, la foto que apareix al reportatge és molt explicita, atès que la regidora apareix davant de l’Ajuntament i damunt una pintada que acusa a CIU de cobrar el 3%.

Gasull assegura que Masagué tenia sota control no només els regidors de l’equip de govern sinó també de l’oposició, fet que potser es pot interpretar com un avís per a navegants…

Un avís en un moment en què sembla que molt aviat hi hauran noves actuacions en el Cas Torredembarra, a partir del qual s’ha generat el Cas 3%, que tindran molt de ressò mediàtic.