Home Política La Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès-Torredembarra realitza una donació a famílies del...

La Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès-Torredembarra realitza una donació a famílies del municipi

796
0
La Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès-Torredembarra ha fet una donació de vals per a la compra de productes frescos a famílies amb pocs recursos del municipi. Representants de la Junta de la Comunitat Islàmica Pastoral han explicat que com a comunitat i veïns del municipi de Torredembarra tenen el deure d’ajudar les famílies que més ho necessiten i que en les darreres setmanes han donat suport a una vintena de famílies per a comprar productes bàsics de primera necessitat. Aquesta nova aportació pretén arribar a més famílies de Torredembarra i per aquest motiu es van posar en contacte amb representants de Càritas i tècnics de la regidoria d’Acció Social.
En els últims dies, representants de la Comunitat Islàmica i Càritas han establert diferents contactes per organitzar la forma en què es realitzarà aquesta donació i s’ha acordat que les famílies que avui dimarts, 14 d’abril, atengui Càritas en el lliurament d’aliments podran rebre per part de la comunitat islàmica uns vals per valor de 20 euros per família que podran intercanviar per productes de primera necessitat en un comerç de Torredembarra. Està previst que s’atenguin 120 famílies que després de recollir aliments a local de Càritas podran anar al local de la Comunitat Islàmica situat al Camí de l’Era 31-33 baixos, local 4, que romandrà obert des de les 10 hores del matí per al lliurament dels tiquets.
La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha agraït la donació i la solidaritat de la Comunitat Islàmica de Torredembarra. Ha explicat que aquesta crisi sanitària afecta tothom i que totes les iniciatives de les entitats socials, culturals i religioses del municipi són ben acollides atès que la suma d’esforços contribuirà a superar aquesta situació. Tanmateix ha valorat molt positivament que es lliurin vals per intercanviar en comerços torrencs ja que a més d’ajudar a famílies també es dona suport al comerç de proximitat del municipi.
Aquesta fórmula de vals per comprar productes frescos en diferents establiments de Torredembarra és una iniciativa que Càritas ja realitzava amb el suport de la Regidoria d’Acció Social en els últims anys i té un funcionament molt positiu atès que les famílies poden decidir quins productes adquireixen.