Home Esports La cinquena edició de la Festa de l’Esport torna a ser un...

La cinquena edició de la Festa de l’Esport torna a ser un èxit de convocatòria

268
0
La cinquena edició de la Festa de l’Esport que organitza la Regidoria d’Esport i que s’ha dut a terme aquest diumenge 29 de setembre ha tornat a ser un èxit de convocatòria. Un total de 29 entitats i clubs participants i unes 1.500 persones de públic familiar van tornar a gaudir d’aquesta festa que va néixer per a promoure l’ampli ventall d’activitats esportives del municipi.
Totes les activitats programades al llarg del dia, tant a dins com a fora del pavelló, van fer ple. Algunes dades que mostren la gran participació és que es van repartir 600 dorsals per a participar en les activitats programades. Finalment, es van repartir prop de 450 samarretes a aquelles persones que van fer un mínim de cinc activitats, unes samarretes que estrenaven nou disseny inspirat en la imatge corporativa del Pavelló Municipal Sant Jordi. A més, les racions de coca i xocolata per a més de 500 persones es van exhaurir.
El públic assistent va poder gaudir de tallers, classes de pràctica esportiva, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relaciones amb el món de l’esport de manera totalment gratuïta. També hi va haver una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar i furgoteques durant tot el dia. Un aspecte que s’ha valorat molt positivament ha estat que enguany s’ha comptat amb un locutor que ha ajudat a dinamitzar la jornada.
La nota diferent de la festa es va viure en l’exhibició de karate, quan el tècnic de l’associació va demanar matrimoni a la parella davant el públic assistent.