Home Portada La Cambra de Comerç i la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats...

La Cambra de Comerç i la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats impulsen un parell de jornades formatives a Torredembarra

620
0
La Cambra de Comerç de Tarragona  juntament amb la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats han impulsat un parell de jornades formatives dirigides principalment als empresaris comercials del municipi i a emprenedors del sector comercial. Aquestes activitats formatives estan finançades per la Unió Europea (FEDER) i la Secretaria d’estat de Comerç.
Actualment s’està vivint una transformació en la relació amb el consumidor, i per aquest motiu el comerç tradicional ha de cercar noves estratègies per a connectar amb els clients. Així doncs, tota empresa que vulgui aconseguir rellevància i posicionament ha d’apostar més que mai per la innovació.
En aquestes jornades formatives s’analitza el propi comerç, el comportament dels clients objectius, les seves preferències, nous clients, noves tecnologies, noves estratègies i nous horitzons.
Les jornades formatives són les següents:
  • 12 i 14 de novembre, de 14 a 16 h (inclou càtering per dinar), a la sala de reunions del Casal Municipal (C/ Capella, 6) s’impartirà “Apendre a vendre sense vendre: com buscar la millor estratègia de comercialització“.
o   Com crear experiències, posicionar el nostre comerç i ser competitius en el mercat actual.
o   Inscripcions: online a la www.cambratgn.com o al telèfon 977 64 45 80 (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres).
  • 19 i 21 de novembre, de 14 a 16 h (inclou càtering per dinar), a la sala de reunions del Casal Municipal (C/ Capella, 6) s’impartirà “Augmenta les teves vendes: fotografia i Instagram“.
o   Treballar les competències fotogràfiques amb smartphone i ús d’Instagram per al petit comerç.
o   Potenciar la visibilitat dels establiments comercials a través de les xarxes socials
o   Inscripcions: online a la www.cambratgn.com o al telèfon 977.64.45.80 (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres)
o   Cal portar el mòbil o tauleta per als exercicis pràctics.