Home Portada Inesperat… TV3 se suma al 20è aniversari del Mònic

Inesperat… TV3 se suma al 20è aniversari del Mònic

707
0
Fet inesperat el que ha succeït aquest vespre en el programa Està Passant de Tv3, on Torredembarra i una notícia publicada a elMònic.cat han estat protagonistes del programa durant uns minuts.
I és que en la part final de l’espai, els presentadors Toni Soler, Jair Domínguez i Peyu han fet broma sobre el mètode utilitzat per dos joves per emportar-se unes pizzes d’una coneguda pizzeria torrenca: un pal.  El succés, que es va produir la setmana passada, va ser recollit per l’edició digital del Mònic el passat dia 26.
Està passant és un informatiu satíric produït per Minoria Absoluta que analitza les claus de l’actualitat, durant 45 minuts, a la franja anterior al Telenotícies vespre. El programa dedica especial atenció a l’actualitat política, als mitjans de comunicació i a les xarxes socials de forma satírica. S’emet en directe de dilluns a dijous i el divendres s’emet un resum dels Millors moments de la setmana.
És tracta d’un dels programes estrella de la cadena, líder de la seva franja amb una quota de pantalla al voltant del 20% i uns 400.000 espectadors.
No és la primera vegada que El Mònic apareix a TV3, però aquesta vegada ha coincidit amb la celebració del nostre 20è aniversari.