Home Portada EL GRUP DE DONES PERDRÀ EL SEU LOCAL A PARTIR DE L’ABRIL

EL GRUP DE DONES PERDRÀ EL SEU LOCAL A PARTIR DE L’ABRIL

1299
0

El Grup de Dones de Torredembarra no conservarà l’actual seu social de l’entitat, situada al carrer Garrofers. I és que l’Ajuntament té intenció de renunciar al local, que és de lloguer, i reubicar a l’entitat en un altre local de propietat municipal. En principi algunes fonts assenyalen que es tractaria del primer pis de l’antic Ajuntament.

De fet, aquesta mesura queda palesa en l’esborrany de pressupostos per al 2016 que ha confeccionat l’equip de govern i on només consta el pagament del lloguer durant els primers 3 mesos de l’any actual.

La decisió encara no hauria estat comunicada a l’associació, però sí que s’ha comunicat a la propietat del local que no es prorrogarà ni renovarà el contracte, a pesar de la voluntat de rebaixa que hi havia per part d’aquesta, un cop amortitzades les obres d’adequació que es van haver de realitzar per ubicar-hi les diverses associacions torrenques.

De fet, segons ha pogut saber El Mònic, ja fa mesos que l’Ajuntament està reubicant les entitats i associacions que tenien un espai al carrer Garrofers a altres locals, i el Grup de Dones n’és el darrer ocupant que resta.

L’entitat té més de 600 associades i organitza un gran nombre d’activitats, per la qual cosa sembla difícil que el nou espai que preveu l’Ajuntament pugui satisfer la necessitat de l’associació (que no cobra cap subvenció municipal) atès que incompleix diverses normatives, entre elles sobre l’accessibilitat d’edificis públics, i està afectat de diferents patologies estructurals.