Home Agenda Fragadis obre la seva “joia” a Torredembarra

Fragadis obre la seva “joia” a Torredembarra

917
0

Amplia la seva presència a Torredembarra amb un nou i espectacular EUROSPAR de 2500 metres quadrats

Avui, 10 de juny, obre les portes un nou supermercat de gran superfície al nostre poble. No es tracta d’un establiment comercial més, sinó d’un espectacular EUROSPAR que l’empresa amb fortes arrels torrenques Fragadís ha construït al camí del Moro fent cantonada amb el carrer Josep Pujol, a la zona d’equipaments comercials que hi ha entre Babilònia i Clarà.
Aquesta moderna instal·lació marcarà un abans i un després. I és que no té res a veure amb els altres 5 establiments amb què compta aquest important grup empresarial a Torredembarra i que li permetrà consolidar encara més el seu lideratge, no només al nostre poble sinó en l’àmbit provincial.
Ho van poder comprovar in situ els convidats que ahir a la tarda van participar en l’acte d’inauguració oficial de l’equipament, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, el regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, a més del directiu de la companyia, Marcel Fraga, el director general, Oscar Planas, el cap de relacions institucionals del grup, Josep Ramon Cerrato, el director de ventes, Javier Díez, entre d’altres.
Va ser Díez qui va dirigir unes paraules als assistents, on va destacar la significació que tenia per al grup aquest nou equipament, a més, va agrair a l’ajuntament torrenc la col·laboració per poder tirar endavant el projecte.

Per la seva banda, l’alcalde Rovira va fer un petit repàs de la història a Torredembarra dels supermercats SPAR i va destacar la seva gran aportació al teixit comercial torrenc, a més d’agrair a Fragadis que apostí pel nostre municipi. Va assegurar que la concentració de grans superfícies en aquesta zona comercial, que amb la construcció de l’EUROSPAR s’ha convertit en un pol d’atracció de gent, retroalimenta els petits comerços de la vila. També va realçar que la major part dels treballadors dels establiments del grup a Torredembarra, són del mateix poble. (En aquest cas s’han creat 34 nous llocs de treball).

Més de 8.000 referències
El nou EUROSPAR busca garantir una agradable experiència de compra, per això compta amb una superfície de venda propera als 1.500 metres quadrats. És molt lluminosa gràcies al gran nombre de cristalleres que permeten una gran entrada de llum natural i els passadissos són molt amplis, fet que facilita la compra. En els estants hi ha barbaritat de més de 8.000 referències diferents.


Compta també, amb seccions ateses de carnisseria, xarcuteria i peixateria a més de fruiteria i fleca.
Com a novetats, que els diferencien dels altres establiments torrencs, hi ha que compta amb una àrea de cafeteria i la secció “Bon Profit”, on els clients poden trobar un rostidor de pollastres, pizzes en porcions, coques de Perafita i, de divendres a diumenge, pastissos i coques de la coneguda pastisseria torrenca Livorno.
A la secció de peixateria hi ha una zona on es podrà coure el peix als clients que desitgin per emportar-se’l cuinat, sent aquesta la gran novetat, ja que es tracta del primer supermercat de la marca que inclou aquest servei, que és gratuït.
Cal destacar que les seccions de carn i peix compten amb el popular sistema Aqualife de nebulització, un sistema que aporta humitat als productes i manté la qualitat òptima d’aquests.
No són les úniques innovacions de l’equipament que el fan extraordinari. Atès que es tracta d’un supermercat sostenible: amb plaques solars a la coberta, il·luminació LED de baix consum, aïllant tèrmic i un recuperador de calor, que guarda la calor i, posteriorment, reaprofita aquesta mateixa energia.
El complex de 2500 metre quadrats compta amb un aparcament de 100 places –molt amples i gratuïtes pels clients del supermercat–; i pel que es pot accedir a través de dos accessos: un al carrer Josep Pujol i l’altre al carrer Francesc Gual Gabardós.

Promocions d’obertura
Per a celebrar la recent inauguració del nou EUROSPAR amb els clients, s’estan portant a terme diverses accions promocionals. Els clients que fan una compra mínima de 50 euros amb la Targeta Client Spar reben un val de 10 euros bescanviable en una segona compra mínima pel mateix import, 50 euros, amb la targeta client del supermercat. Això suposa un estalvi d’un 10% en la compra. Aquesta promoció serà vàlida fins al 10 de juliol de 2022.
A tot això, cal sumar-hi el sorteig de dues cafeteres entre tots aquells clients que fan la seva compra amb la Targeta Client Spar. Per cada compra mínima de 20 euros se’n dona una butlleta de participació. Aquest sorteig estarà disponible fins al 22 de juny.