Home Portada ÈXIT DEL SOPAR SOLIDARI A FAVOR DE CÀRITAS

ÈXIT DEL SOPAR SOLIDARI A FAVOR DE CÀRITAS

428
0

Torredembarra ha celebrat aquest divendres un sopar solidari a favor de CÀRITAS, on hi van participar gairebé 150 comensals. És la vuitena vegada que s’organitza i si bé des de la primera edició ha canviat de data i ubicació, l’esperit és el mateix de quan es va crear: per un cantó posar en valor la ingent feina que es realitza per aquesta entitat benèfica envers els més necessitats del nostre poble i per l’altre aconseguir un finançament extra per tirar endavant els seus programes d’acció social.
Un i altre es van acomplir en una vetllada en el que de menys és el sopar i els espectacles que l’acompanyen.
S’ha de dir que l’arròs estava molt bo i que les actuacions, presentades per la inclassificable i divertida Brigitta Lamoure, van ser molt entranyables i amb un regust 100% torrenc.
Excel·lent la interpretació del guitarrista Àngel Barrera, aquest cop acompanyat pel percussionista Fernando Picon. Barrera participa des del primer any i no s’ha perdut cap edició.
Tampoc se n’ha perdut cap el cantautor JANA que enguany va canviar de registre i enlloc d’interpretar clàssics de la nova cançó catalana, es va atrevir amb ritmes de cantautors llatins.
Els qui debutaven a la festa van ser els membres de la coral de l’esplai de la Gent Gran de Torredembarra que van demostrar que ja comencen a tenir un ampli repertori. Dirigida per Joan Busquets, la coral va intercalar cançons corals tradicionals catalanes amb d’altres d’internacionals. Van brillar amb llum pròpia.
Com en altres anys, però, una de les parts més divertides va ser la relativa amb els espontanis que s’atreveixen a pujar a l’escenari.
El pare Manel va interpretar a cappella, juntament amb Brigitte Lamoure, una particular versió d’Angelitos Negros; Maria Teresa Valls va interpretar una cançó de Joan Manuel Serrat, però qui es va posar el públic a la butxaca, demostrant un gran sentit de l’humor i saber fer, va ser el nou rector de la parròquia, mossèn Joaquim Gras, que es va atrevir a interpretar una ranxera.
En l’apartat de parlaments, tant el president de Caritas Torredembarra, Pere Bosque, com la regidora d’Acció Social, Margaret Rovira, com el rector van agrair el fet que s’organitzés aquest sopar que es fa a iniciativa de Rosa Maria Guasch, un grup de voluntaris de Càritas i hi col·labora la Fundació Pare Manel.
Per últim, es va rifar un quadre del pintor torrenc Joan Ciuró, una joia de la joieria Roger Borràs, dues litografies de Jordi Marcer, un lot de productes de la Llibreria Miquel i un pastís de la pastisseria Ares.
A l’acabar el sopar, i en declaracions al Mònic de la Torre, Rosa Maria Guasch es mostrava molt satisfeta per com havia transcorregut l’acte i apuntava a la possibilitat que de cara l’any vinent el sopar solidari es torni a celebrar per primavera. Així mateix recordava que en pocs dies es posaran en venta els números de la cistella de Nadal en benefici a l’entitat.