Home Esports Èxit del Club Esportiu Fitkidance Torredembarra

Èxit del Club Esportiu Fitkidance Torredembarra

609
0

En el passat mes d’Abril, el Club Esportiu Fitkidance Torredembarra ha participat en dos campionats.

El Campionat Show Dance va ser el dia 14 al Teatre La Vila de Vilajoiosa (Alacant). En la categoria producció, van aconseguir la primera posició amb la Coreografia ANNIE en la que van participar tots els esportistes del club. A part d’aquest primer premi, Pablo Ramírez va aconseguir el premi de Millor Esportista Masculí i Claudia Sánchez a la Millor Interpretació. A més, Pablo Ramírez i Milena Callejo van obtenir una beca d’estudis.

El Campionat d’Espanya de Fit-Kid es va celebrar a Canals (València) el cap de setmana 28 i 29 d’Abril. La participació es pot considerar un autèntic èxit ja que de les 8 coreografies presentades, 7 van obtenir premi.

El grup més jove, composat per Gisela Boada, Ainara Gutiérrez, Edurne Moya, Abril Llorach, Maria Ramírez i Irene Romero van obtenir el primer premi en la categoria Grup Baby Fantasia.

El duo format per Paula Diaz i Jana Sumoy va quedar en segona posició en la categoria Duo Kid Fantasia.

Els duos formats per Claudia Sánchez/Ariadna Sumoy i Ainoa Moya/Taguhi Petrosyan van obtenir la segona i tercera posició respectivament en la categoria Duo Junior Fantasia.

El grup format por Milena Callejo, Yaiza Doblado, Sandra González, Taguhi Petrosyan i Jana Sumoy van quedar segones classificades en la categoria Grup Kid Fantasia.

I el grup d’Arnau Boada, Martina Hernández, Gina Martin, Martina Ramírez, Ona Rubió, Naia Sirvent i Aaron Villa va obtenir la tercera posició en la categoria Grup Kid Fantasia.

Per acabar, Paula Diaz, Ainoa Moya, Pablo Ramírez, Laia Roig, Claudia Sánchez i Ariadna Sumoy van estar classificats com a segons en la categoria Grup Junior Fantasia.

Tot esforç té la seva recompensa! Moltes felicitats a tots ells!!!