Home Portada ES CONFIRMEN 4 CASOS DE COVID-19 A LA RESIDÈNCIA PERE BADIA

ES CONFIRMEN 4 CASOS DE COVID-19 A LA RESIDÈNCIA PERE BADIA

1195
0

Es tracta de quatre treballadors i no afecta a cap resident.

Com en altres residències de Catalunya, els usuaris i treballadors de la Fundació Pere Badia van rebre la vacuna contra la còvid-19 la setmana passada i, encara que no tothom es va voler vacunar, el centre quedava a un pas d’estar immunitzat.

No obstant això, a mitjans d’aquesta setmana es tornaven a encendre totes les alarmes al detectar-se entre els professionals que assisteixen als avis i àvies tres casos de Còvid-19. Fet que va provocar que es posessin en marxa els protocols existents i els residents quedessin confinats en les seves habitacions a l’espera de la realització generalitzada de proves PCR.

S’ha de dir que, pel que ha pogut saber El Mònic ja hi va haver un primer cas entre els treballadors de la Fundació detectat el passat 31 de desembre.

Per aquest motiu, la preocupació ha anat en augment, per por que també hi hagin infectats alguns residents. Val a dir que els casos detectats fins ara són lleus, gairebé asimptomàtics.

Sota control

Un cop fetes totes les proves PCR, s’ha pogut comprovar que cap usuari està infectat, encara que per precaució les mesures adoptades es mantindran per uns dies. La setmana que ve es preveu que es tornin a fer les proves PCR i en uns dies es subministrarà la segona dosi de la vacuna.