Home Política Els veïns a favor de l’obertura de la rotonda s’encaren als regidors...

Els veïns a favor de l’obertura de la rotonda s’encaren als regidors de l’equip de govern després que Rovira els negués poder intervenir.

662
0

Moments de tensió els que s’han viscut després del Ple municipal entre els membres de l’equip de govern i els veïns que protesten contra la col·locació de new-jerseys a la rotonda de  Torredembarra.

L’alcalde no ha deixat que poguessin intervenir encara que els tres grups de la oposició PSC, Cs i Junts per Catalunya han intercedit perquè ho poguessin fer.

Rovira ha aplicat el reglament municipal restrictivament per no crear un precedent i ha argumentat que els veïns ni podien participar en el ple, perquè no eren regidors, ni podien intervenir posteriorment perquè no ho havien demanat en temps i forma.

Dur amb els veïns

Un cop s’ha acabat el plenari, Rovira ha recriminat a la trentena de veïns i veïnes que portessin una pancarta on s’insinuava que l’Ajuntament de Torredembarra s’havia venut al Ministeri de Foment per 765.569,21 €, els diners del conveni que s’ha subscrit entre els dos ens per reconvertir l’antiga carretera Nacional 340 i que es va fer públic el passat 30 de juliol.

L’alcalde ha recordat que aquest conveni venia a raó d’un acord de l’any 2005 i, per tant, l’afirmació el molestava molt.

L’alcalde no ha estat massa empàtic i ha utilitzat alguna expressió un xic despreciativa envers els veïns, fet que ha inflamat els ànims.

Un cop acabat el ple, alguns dels veïns i veïnes han intercanviat retrets amb els membres de l’equip de govern. En un moment d’una certa tensió verbal.