Home Política Els candidats torrencs molt lluny del Senat

Els candidats torrencs molt lluny del Senat

617
0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Cap dels tres representants de Torredembarra que es presentava al Senat han tret l’acta de Senador i és que ho tenien molt complicat.
A l’igual que en les eleccions del 28-A ERC i PSC s’han repartit els quatre senadors de la província de Tarragona, en una proporció de 3 a 1.
Anna Magrinyà (JxCat), Carles Fuxet (En Comú Podem) i Núria Gómez (PP) s’han quedat molt lluny dels candidats d’ERC i PSC; i, no obstant, han arreplegat un bona colla de vots.
A nivell provincial Anna Magrinyà, que anava en tercer lloc de la candidatura de JxCat, ha aconseguit 45.873 vots i ha quedat la novena de vint-i-vuit candidats.
Carles Fuxet ha tret una mica menys. El cap de llista al senat d’En Comú Podem ha tret 42.292 vots i ha estat el candidat número deu.
Núria Gómez ha aconseguit 33618 vots i ha estat la candidata número tretze de la demarcació en número de vots.
Fuxet s’imposa a Torredembarra
No obstant, si es mira quin dels candidats torrencs ha tret millor resultat a Torredembarra el resultat canvia.
Al nostre poble, Carles Fuxet ha estat el setè dels candidats al senat en número de vots, per darrera dels candidats d’ERC i PSC i per davant dels candidats de JxCat. Fuxet ha tret 970 vots.
Anna Magrinyà, per la seva banda, ha quedat en el lloc número deu amb 820 vots. Mentre que Núria Gómes ha tret 684 vots i ha estat catorzena.