Home Cultura Elena Oundjian mostra la tècnica del clarobscur a la Sala Lluís d’Icart

Elena Oundjian mostra la tècnica del clarobscur a la Sala Lluís d’Icart

751
0

La Sala Lluís d’Icart acull, des d’avui i fins al proper 5 de maig, un recull pictòric de l’artista Elena Oundjian Piedrola, de Riudecanyes.

Oundjian compta amb una àmplia formació amb els pinzells; després de cinc anys d’estudi a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, es gradua en Arts aplicades l’any 2000, especialitzant-se en pintura mural. Complementàriament, l’artista ha participat en nombrosos monogràfics.

L’obra d’Elena Oundjian es caracteritza per les seves composicions, quadres figuratius dotats d’excepcional realisme i expressió, amb molta presència del clarobscur, produint així un efecte visual de fort contrast entre els diferents colors de les seves teles.

L’àmplia trajectòria d’Oundjian li ha permès forjar un currículum farcit d’exposicions, moltes d’aquestes al Camp de Tarragona, però també a Eivissa, Marbella, Màlaga, Vigo, Guipúscoa, Madrid i fins i tot en l’àmbit internacional, a Califòrnia (Estats Units d’Amèrica). Les seves obres han rebut diverses distincions i han participat en nombrosos certàmens.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura, és de dilluns a divendres, de 8.30 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h (accés pel Camí de l’Era). El dissabte 28 d’abril, a les 18 h i de forma gratuïta, l’artista realitzarà una visita guiada.