Home Opinió “EL VALOR DE L’AGRAÏMENT”

“EL VALOR DE L’AGRAÏMENT”

880
0
El passat dia 21 de gener, mitjançant l’Institut Torredembarra, algunes famílies vam rebre uns adolescents d’Holanda per fer un Intercanvi Cultural durant una estada de sis dies, amb alumnes de tercer d’ESO.
El dissabte van sortir per la tarda i la nostra filla ens va trucar per comunicar-nos que alguns joves havien comprat begudes alcohòliques en els establiments de paquistanesos. Nosaltres vam donar l’avís a la Policia per tal d’advertir d’aquest fet il·legal a menors i van fer una visita cordial a aquests establiments. Aquest fet, va evitar que, quan més tard, els joves van tornar a comprar més previsions, els paquistanesos van respondre que ho tenien prohibit.
Personalment, hem donat les gràcies al servei Policial per la seva actuació i s’han mostrat una mica sorpresos per això, ja que poques persones no recorden ni valoren ni feliciten la seva feina quan s’ho mereixen.
Lamentablement, no puc dir el mateix per part d’algunes famílies acollidores, que al posar en coneixement l’avís a la Policia per un bé comú de tot el grup d’adolescents, al grup de whatsapp ens van etiquetar de pares amb ganes de buscar problemes i amb quin propòsit denunciàvem aquest fet. Al·lucinant  la consciencia d’algunes persones adultes.
Particularment, agraïm l´actuació Policial perquè si no haguessin comprat més alcohol. Tot i així, la noia holandesa que tenia en acollida va acabar amb estat d’embriaguesa i hagués pogut ser molt pitjor, per a nosaltres o per qualsevol altra família acollidora.
Montse Boada