Home Esports El RCD Espanyol i la UDT presenten l’Escola Torredembarra de tecnificació

El RCD Espanyol i la UDT presenten l’Escola Torredembarra de tecnificació

506
0
El RCD Espanyol de Barcelona i la UD Torredembarra presentaran l’Escola Torredembarra de tecnificació del club barceloní, gràcies a un acord entre ambdues entitats. L’acte tindrà lloc aquest dijous, 23 de gener, a les 18.15 h, al Camp de Futbol de la Zona Esportiva Municipal.
Aquest escola de tecnificació es posarà en marxa el pròxim 3 de febrer. Ofereix cinquanta places per a nens i nenes d’entre 5 i 16 anys, es durà a terme els dilluns i és oberta a tothom, no només a infants de Torredembarra. Les inscripcions poden ser mensuals. A més, per donar a conèixer la iniciativa, els dies 27 i 30 hi haurà portes obertes.
A la presentació d’aquest dijous, hi seran presents el director de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, Eloi Pérez; el coordinador de l’Escola Dani Jarque i de les Escoles Externes, David Llobet, un representant d’International Academies del RCD Espanyol, Albert Sau; el coordinador de la RCDE Escola Torredembarra, Arnau Viñas, i el president de la UD Torredembarra, Joan Carles Infantes. També hi seran presents autoritats municipals.