Home Cultura El Pleniluni Circus envairà els carrers de Torredembarra els propers 8, 9...

El Pleniluni Circus envairà els carrers de Torredembarra els propers 8, 9 i 10 d’agost

342
0

El Pleniluni Circus envairà, per dissetè any consecutiu, els carrers de Torredembarra els propers 2, 3 i 4 d’agost. Aquest festival l’organitza la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret i durant els tres dies els carrers de la vila viuran diverses activitats aptes per a tots els públics com ara tallers infantils, cercaviles, malabars, equilibristes, clowns…La programació és la següent:  

DIJOUS 8 D’AGOST

A les 19 h.  Espectacle itinerant: Terrabastall de Circ, per l’eix comercial,

Els sempre sorprenents músics de Xarop de Canya surten al carrer amb els seus llampants vestuaris, tot presentant un espectacle de circ mòbil, engrescador, amb números d’aquells que es fan mirar més d’una vegada. No us els podeu perdre: passen a tota màquina!

DIVENDRES 9 D’AGOST

A les 19 h. Taller de Circ, als Jardins de l’Oficina de Turisme,

Converteix-te en un artista de circ per un dia. Posa’t a prova amb tots els elements propis. No importa l’edat que tinguis . Grans i petits tenen lloc en aquest taller singular on es fabriquen nous acròbates, equilibristes, malabaristes i tot tipus d’improvisats artistes 

A les 20 h. Espectacle de circ: Mr. Alret (Premi votació popular Zirkòlika 2018), pg. Rafel Campalans (davant l’oficina de Turisme)

Mr. Alret, comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió. És un personatge excèntric que té un carrer propi, on ens submergirà en el seu univers humorístic a través del joc, transportant-nos a un món de màgia, humor i fantasia.

DISSABTE 10 D’AGOST

A les 20 h. Espectacle de Circ: Josafat (Espectacle guanyador del Gran Premi BBVA de circ 2018), a la pl. del Castell.

Espectacle de gran format, que s’adapta la novel•la “Josafat”, considerada el “Geperut de Notre Dame” de la literatura catalana. Espectacle guanyador del Gran Premi BBVA Zirkolika al Millor Espectacle de circ 2018.

A les 22.30 h. Espectacle de Circ: Set Up, a Cal Bofill

3 excèntrics personatges realitzant malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles, tot amb un humor de dojo.