Home Cultura El MonicTv emetrà una tertúlia setmanal

El MonicTv emetrà una tertúlia setmanal

402
0

És el primer espai períodic del canal

El canal de televisió torrenc, El MònicTV emetrà a partir d’aquesta setmana una tertúlia d’actualitat on diferents convidats de la nostra vila discerniran sobre diferents aspectes d’interès.
L’espai estarà conduït per l’editor del Mònic, Jordi Guasch i comptarà cada setmana amb tres tertulians per analitzar aspectes de caire polític, social, cultural, esportiu, mediambiental, etc. Això sí, sempre donant una visió torrenca, acurada, diversa, respectuosa i espontània.
La intenció és que el programa tingui dues parts. En la primera es tractaran notícies i informacions d’abast general i en la segona es tractaran aspectes relacionats exclusivament amb la vila de Torredembarra i els pobles limítrofs. La seva durada serà aproximadament d’una hora.
Encara que no es descarta canviar d’ubicació en un futur, el bar NOSE ha estat cedit gratuïtament per convertir-se en el plató de la tertúlia, que es podrà seguir a través de la pàgina web elmonic.cat, a través del Facebook o en el canal de youtube del Mònic de Torredembarra.
Tothom pot participar-hi proposant temes per ser debatuts o, fins i tot els més atrevits, formant part del grup de tertulians del programa. Es poden dirigir a elmonictorredembarra@gmail.com.
Primera tertúlia
Després d’un programa pilot, enregistrat la setmana passada, on van prendre part el membre de l’esquerra independentista, Francesc Mercadé; l’exregidor del PSC, Jordi Solé; i el regidor de Ciutadans, Javier Ramírez; en la primera tertúlia hi ha participat Francesc Mercadé, Javier Ramírez i l’exalcalde de Torredembarra, Enric Grangel.
La primera part s’ha centrat en el Procés, la justícia a l’Estat Espanyol i la futura sentència contra els organitzadors del referèndum de l’1 d’octubre i les seves conseqüències.
En la segona, s’ha parlat sobre el judici del Cas Torredembarra i si es podia tornar a produir un fet similar al nostre ajuntament, sobre el pressupost municipal i l’estat del comerç.
Mica en mica, el canal anirà incorporant més programació com un informatiu setmanal, programes d’entrevistes, d’història, culturals, gastronòmics, etc.