Home Portada El Mònic inicia el seu 20è aniversari col·laborant amb l’IES Torredembarra i...

El Mònic inicia el seu 20è aniversari col·laborant amb l’IES Torredembarra i Càritas

165
0
Entre l’1 d’octubre i el 4 de desembre, els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’IES Torredembarra van proposar-se un repte solidari consistent en córrer entre totes i tots els 968 Km que fa el camí de Sant Jaume entre Torredembarra i Santiago de Compostela. La iniciativa va sorgir del Departament d’Educació Física del centre i estava encaminada per un cantó a millorar el rendiment esportiu de l’alumnat i al mateix temps convertir-ho en una acció en benefici de la comunitat.
A través d’una aplicació de mòbil s’anaven acumulant els quilometres que s’havien de convertir en aliments en una proporció de 1 Kg per cada 10 Km. Els 97 kg d’aliments havien de ser entregats a Càrites Torredembarra i des del Mònic ens va semblar una magnifica proposta per iniciar amb bon peu la celebració del nostre 20è aniversari.
Repte àmpliament superat
L’acceptació del repte entre l’alumnat ha estat tan bona i la participació tan alta que la distància va ser coberta amb molt menys temps de l’inicialment proposat, a mitjans de novembre. Entre totes les classes que hi participaven cal destacar la classe de 2n d’ESO F, que és la que ha acumulat més quilòmetres correguts, amb un total de 250 km.
Aquest 21 de desembre una representació de l’IES Torredembarrava fer entrega del menjar a l’entitat benèfica.
Al final la quantitat entregada no han estat 100 Kg, sinó 200 Kg atès que estem molt satisfets d’haver pogut col·laborar en aquesta tant lloable empresa.