Home Política EL MÒNIC DIGITAL SUPERA ELS 15.000 USUARIS EL MES DE MARÇ

EL MÒNIC DIGITAL SUPERA ELS 15.000 USUARIS EL MES DE MARÇ

424
0
La versió digital del Mònic de la Torre ha superat els 15.000 usuaris aquest passat mes de març, el que ha significat un rècord per a la pàgina. D’aquests, gairebé 14.500 han estat usuaris únics. Aquestes estadístiques són de Google Analytics, un servei gratuït de Google, que és l’eina més potent d’internet.
Una mitjana de 493 persones diàries han entrat al digital del Mònic per informar-se del que passa al nostre poble, per bé que ha estat durant els dies de confinament quan més s’ha notat l’augment de visitants.
El dia 18 de març, per exemple, un total de 5.557 persones van accedir als continguts del Mònic.
El número mensual de visites a pàgines ha estat de 30.383. Un èxit sense precedents si es té en compte que només difonem notícies relacionades amb el municipi de Torredembarra. Es van publicar 30 notícies.

Som l’únic mitjà que permet veure en la pròpia notícia el número de persones que l’han visualitzat.
Facebook
On també s’ha notat un augment notable ha estat a la pàgina de Facebook del Mònic. On el número de seguidors i persones que els agrada ha augmentat gairebé un 10% des de començaments d’any. Ha passat de no arribar a les 2200 persones a superar les 2400.
En el dia d’avui, per exemple, tal i com reflexa les estadistíques de Facebook som els qui experimentem un augment de seguidors més important (3,8%), i les 12 notícies publicades durant els darrers set dies han tingut més de 2700 interaccions. Un fet que no aconsegueixen altres mitjans tot i publicar més noticies.
És tracta de petites alegries per al nostre modest mitjà de comunicació en uns moments tan durs en què el mensual en paper no ha pogut sortir al carrer degut a la crisi sanitària que viu el país.
A pesar de tot, mantenim el nostre compromís d’informar de manera gratuïta, independent i transparent.