Home Agenda El millor restaurant entre castells del riu Gaià: la competició d’aquesta setmana...

El millor restaurant entre castells del riu Gaià: la competició d’aquesta setmana a «Joc de cartes»

892
0

Quatre restaurants del riu Gaià (Tarragona) competiran aquest dimecres al “Joc de Cartes” de TV3 per saber quin és el millor restaurant “entre castells”. Es tracta del “De Bar” i la “Terrasseta del San Martín“, a Altafulla, “Els Fogons del Drac” a la Riera de Gaià i el “Bar del Mig” a Santes Creus.

Tal com ens destaca TV3 en el seu comunicat, “Marc Ribas arriba disposat a menjar a cos de rei perquè navegarem a través de les aigües del riu Gaià a la recerca del millor restaurant entre castells de la zona”. Expliquen que començaran el recorregut al De Bar, un local d’Altafulla que és molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. Sense deixar Altafulla, visitaran també la Terrasseta del San Martín, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que pretén donar un aire nou a l’hotel familiar.

Tot seguit, aniran fins a la Riera de Gaià, on Kevin García s’encarrega de dirigir amb molta exigència la sala d’Els Fogons del Drac. I, per acabar, expliquen, “visitarem el Bar del Mig, a Santes Creus, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans que poc poden envejar qualsevol altre restaurant de la zona. O almenys així s’ho pensa Marta Mañé, la propietària i cuinera”