Home Política EL JUTGE DICTA EL SOBRESEÏMENT DE LA CAUSA QUE AFECTAVA EL REGIDOR...

EL JUTGE DICTA EL SOBRESEÏMENT DE LA CAUSA QUE AFECTAVA EL REGIDOR JOSÉ GARCIA

490
0

L’agrupació socialista de Torredembarra ha manifestat la seva satisfacció pel sobreseïment de la causa judicial que afectava al regidor del PSC a l’Ajuntament torrenc, José García, que estava sent investigat i acusat de delictes de falsedat documental, descobriment i revelació de secrets de l’època de quan era regidor de Governació de l’Ajuntament en relació al conflicte judicial esdevingut amb el bar musical Nose. A més del regidor hi havia en el mateix cas el secretari municipal i una tècnica.

Així, segons ha fet públic el partit torrenc a través dels seu Facebook, aquest dimecres s’hauria notificat a les parts l’acord amb l’auto judicial, on el jutge ha acordat el sobreseïment del cas després de considerar que els presumptes fets denunciats no són constitutius d’infracció penal.

Segons José García, “el temps i la justícia posen cadascú al seu lloc”atès que ja va manifestar en el seu moment que era innocent, tal i com ara la justícia ho ha corroborat. García a carregat contra rots aquells que, com el grup municipal de Ciutadans, van demanar la seva dimissió sense –no ja haver estat condemnat, sinó ni tan sols haver anat a judici. “Ara haurien d’aprendre que la presumpció d’innocència no és una paraula bonica orfe de contingut sinó un dels fonaments essencials de qualsevol societat democràtica”.

Suport del seu partit

El portaveu del PSC a Torredembarra, Vale Pino, ha recordat que no es va apartar a García de la candidatura perquè “estàvem convençuts de la seva innocència”.

També ha reiterat que “el compromís del grup municipal socialista amb Torredembarra és total i absolut, al 100%”.

Recorreran l’auto

El sobreseïment no és definitiu i pot ser recorregut davant l’Audiència de Tarragona, tal i com ja ha assenyalat que tenen la intenció de fer el responsable del bar Nose.