Home Política El govern menysté la proposta del PSC de tancament del municipi escudant-se...

El govern menysté la proposta del PSC de tancament del municipi escudant-se en “criteris tècnics”

383
0
L’estratègia de control del compliment de les mesures de confinament decretades per l’estat d’alarma per fer front a la propagació del coronavirus que es du a terme a Torredembarra es basa íntegrament en criteris tècnics policials d’eficiència i eficàcia, tenint en compte les característiques pròpies del nostre municipi, que compta amb una xarxa viària d’entrada i de sortida de gran complexitat.
Un tancament total del municipi és del tot inviable i és impossible de dur a terme un control permanent les 24 h dels punts de tall. A més, sempre quedarien els accessos per la línia ferroviària i l’autobús interurbà.
Ponderant tot l’anteriorment explicat, les mesures tècnicament més eficients i eficaces que es poden establir a Torredembarra són les que ja du a terme la Policia Local en coordinació i col•laboració amb els Mossos d’Esquadra.
Totes les actuacions han comportat que fins ahir a la tarda, la Policia Local de Torredembarra ja hagi interposat un total de 117 denúncies per no complir el confinament, de les quals 58 han estat a persones no residents.
S’ha d’entendre que aquesta és la resposta del govern a la proposta del PSC de tancar la població.