Home Portada El Cementiri municipal de Torredembarra obrirà del 24 d’octubre al 2 de...

El Cementiri municipal de Torredembarra obrirà del 24 d’octubre al 2 de novembre amb horari especial per celebrar Tots Sants, amb restriccions per la Covid-19

417
0

El Cementiri municipal de Torredembarra obrirà en horari especial del 24 d’octubre al 2 de novembre, de 9 a 18 h ininterrompudament, amb motiu de la celebració de Tots Sants. En aquesta ocasió, s’han pres tot un seguit de mesures per a donar resposta a l’actual situació de crisi sanitària per la Covid-19 i evitar que es produeixen aglomeracions.

Per aquest motiu, enguany s’ha establert una única porta d’entrada general (accés principal per l’antiga carretera de la Riera) i una de sortida (accés lateral, polígon Roques Planes). Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per la porta del polígon. També es disposarà de control d’aforament i es duran a terme neteges especials dels elements comuns del cementiri.

La Regidoria de Via Pública i Manteniment recorda altres indicacions que s’han de seguir en la visita al cementiri municipal:

•    Ús obligatori de mascareta.

•    No es pot menjar ni beure en tot el recinte.

•    Cal mantenir la distància de seguretat (1,5 m) i seguir el recorregut fins a la sortida.

•    Es recomana als usuaris limitar el temps d’estada al cementiri i també limitar l’ús de bancs i seients que hi pugui haver.