Home Portada DOS DETINGUTS PER UNA PLANTACIÓ DE MARIHUANA ALS SOTERRANIS DEL PADEL INDOOR

DOS DETINGUTS PER UNA PLANTACIÓ DE MARIHUANA ALS SOTERRANIS DEL PADEL INDOOR

1100
0

La Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Torredembarra han descobert una plantació amb més de 1000 plantes de marihuana a les instal·lacions Padel Indoor Torredembarra, situat en una nau al polígon Industrial Roques Planes, a la carretera de la Riera de Gaià. Els fets han tingut lloc a quarts de dues de la tarda.

Segons fonts coneixedores del cas, l’operatiu portava dies gestant-se i s’han dut a terme tasques de vigilància.

L’entrada al recinte ha comptat amb la col·laboració dels propietaris del negoci (no ha estat necessària ni l’orde judicial), un home i una dona, que han quedat detinguts i acusats d’un delicte contra la salut pública.

Segons sembla, haurien estat les queixes dels mateixos usuaris del pàdel per l’olor a marihuana que es notava a l’equipament el que hauria desencadenat la investigació policial.

Nau soterrània

Sota les instal·lacions esportives hi havia una porta per on s’accedia a l’interior d’una altra nau, de les mateixes dimensions de les utilitzades per la pràctica esportiva. És el lloc on s’han trobat al voltant de 1.125 plantes de marihuana distribuïdes per l’espai. També s’ha localitzat la infraestructura necessària per al cultiu interior d’aquesta droga.

Gimnàs Apolo, obert.

En el mateix recinte hi ha les instal·lacions del Gimnàs Apolo, que ha emès un comunicat informant que no tenen res a veure amb aquest succés i que les seves instal·lacions continuaran obertes amb l’horari habitual.