Home Portada Un detingut a Torredembarra per una ordre de recerca

Un detingut a Torredembarra per una ordre de recerca

429
0

Aquest dissabte efectius de la Policia Local de Torredembarra van detenir un home, de 45 anys i veí de Tarragona, que tenia una ordre judicial de recerca i detenció del Jutjat Penal número 1 de Tarragona.

Els fets van succeir després d’un avís del 112 en què s’alertava d’un possible foc forestal a la zona del camí dels Caus. Un cop desplaçats al lloc dels fets, els agents van poder comprovar que es tractava d’una crema controlada de restes de poda. El responsable de la poda, A.E.M., es va apropar als agents en veure la presència del vehicle policial. En realitzar les comprovacions per localitzar l’autorització corresponent sobre crema controlada, ja fos de l’Ajuntament o de la Generalitat de Catalunya, els agents van detectar una ordre judicial de recerca emesa, el passat mes de novembre, pel Jutjat Penal número 1 de Tarragona, i van procedir a la seva detenció i posada a disposició judicial.

Finalment, es va deixar una segona persona responsable al lloc de la crema i es va aixecar la corresponent acta administrativa per esbrinar si disposava del permís corresponent.