Home Portada DETINGUDA PER AGREDIR AL SEU FILL

DETINGUDA PER AGREDIR AL SEU FILL

511
0

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquesta mitjanit a una mare per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar segons ha publicat el Diari de Tarragona. Aquesta dona té un habitatge a la zona dels Munts.

La dona tenia al seu càrrec quatre menors d’edat de dues relacions diferents. Les edats dels infants no s’han facilitat.

Per motius que no han transcendit, la mare estaria molt alterada i va mostrar la seva agressivitat pegant com a mínim a un dels quatre fills que tenia al seu càrrec.

Un dels quatre germanastres va trucar pel mòbil al seu pare i li va explicar el que havia ocorregut i el temor a que es repetís. El pare es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tarragona.

Una patrulla policial es va acostar a la casa on viu aquesta dona i després de parlar-hi, els agents de la Policia Autonòmica van decidir arrestar-la i acusar-la d’un delicte de maltractament en l’àmbit familiar.

Paral·lelament, Mossos van parlar amb els pares dels quatre menors i es va fer entrega a cadascun dels seus respectius fills.