Home Política DEMANEN UNA REUNIÓ PER DESENCALLAR LES NEGOCIACIONS ENTRE LA POLICIA I L’EQUIP...

DEMANEN UNA REUNIÓ PER DESENCALLAR LES NEGOCIACIONS ENTRE LA POLICIA I L’EQUIP DE GOVERN

960
0

Després de la reunió mantinguda amb els representants sindicals de la policia local (CSIF i UGT) els tres partits assistents Cs, PP i Avui Democràcia, es qüestionen fins a on arribarà aquesta manca d’entesa entre totes les parts: sindicats i equip de govern.

Per aquest motiu i tal com es va acordar entre els representants sindicals Cs, PP i Avui Democràcia, han fet la petició formal d’una una reunió entre els representants dels sindicats de la policia local i tots els partits polítics amb representació en el plenari municipal.

També qüestionen que des de fa tres anys, els partits de l’oposició han quedat al marge de les negociacions entre l’equip de govern i els sindicats del cos de la policia local de Torredembarra.

Segons els partits, el  motiu per fer aquesta petició és la voluntat d’encarrilar i desencallar la situació generada. Les posicions irreconciliables no es poden permetre ja que perjudiquen seriosament i poden arribar a posar en perill la seguretat dels vilatans i vilatanes de Torredembarra.