Home Entrevistes Del 19 al 28 de maig, obert el termini perquè els comerços...

Del 19 al 28 de maig, obert el termini perquè els comerços i restaurants torrencs s’adhereixin a la campanya ‘Rasca i guanya’ que repartirà 10.000 euros en premis

95
0

Del 19 al 28 de maig, resta obert el període d’inscripcions dels establiments de Torredembarra que vulguin participar en la promoció comercial de la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats: Rasca i guanya 2022, Redescobreix el comerç, comprar a la Torre pot tenir premi”.

Aquesta campanya consisteix en el fet que qualsevol persona major d’edat que realitzi compres per un import superior a 10 € en els establiments adherits podrà aconseguir una targeta “Rasca”. Només s’entregarà una targeta per compra. Hi haurà “Rasca” amb diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya per valor de 5 €, 10 € i 20 € o marxandatge del municipi. En total, hi haurà 10.000 € en premis.

Rasca i guanya” tindrà lloc del 7 al 23 de juny als establiments que s’hi adhereixin. Les targetes amb premi es podran bescanviar del 7 de juny al 8 de juliol.

El regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, ha exposat que l’objectiu de la campanya, que dona continuïtat a les realitzades l’any passat, és protegir, preservar i donar suport al teixit productiu i social del municipi per atenuar l’impacte econòmic de la Covid-19, encara vigent al nostre territori. També ha explicat que els establiments que poden participar a la campanya són les petites empreses de comerç minorista tradicional i del sector de la restauració, a les quals anima a inscriure’s al ‘Rasca i guanya’.

Fins al 28 de maig, doncs, els establiments interessats han de presentar la sol·licitud de participació emplenada i presentar-lo de forma telemàtica com instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra. Les persones físiques també ho poden presentar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana,demanant cita prèvia al telèfon 977 64 00 25 o al correu electrònic oac@torredembarra.cat

Més informació, bases i sol·licitud d’inscripció: https://www.turismetorredembarra.cat/