Home Agenda Darrers dies per presentar candidatures al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

Darrers dies per presentar candidatures al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer

63
0

El proper divendres 22 d’octubre finalitza el termini de recepció de treballs del XXXIV Premi de Periodisme Mañé i Flaquer. Les obres es poden presentar a les diferents categories convocades:

Periodisme Camp de Tarragona. Dotat amb 8.000 euros. Treballs sobre el Camp de Tarragona en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs provinents de qualsevol indret del món.

Periodisme turístic. Dotat amb 6.000 euros. Turisme en qualsevol dels seus àmbits. S’admeten treballs relatius a qualsevol indret del món.

Comunicació local. Dotat amb 3.000 euros. Temàtica Lliure. Poden participar en aquesta categoria els i les periodistes que treballin al Camp de Tarragona.

Fotoperiodisme Camp de Tarragona. Dotada amb 3.000 euros. Premiarà una imatge vinculada informativament a les comarques del Camp de Tarragona, realitzada amb la finalitat de ser publicada a mitjans de comunicació o agències de notícies.

S’ha establert un màxim de fins a tres obres per autor comptant totes les categories, excepte la de fotoperiodisme. La pàgina web www.premimanyeiflaquer.cat concentra tota la informació del Premi, com ara la història des de la seva creació l’any 1970, la biografia del periodista Joan Mañé i Flaquer, les bases, notícies d’actualitat o l’històric de guanyadors, entre els quals destaquen noms com els de Josep Maria Casasús, Josep M. Huertas Clavería, Àngel Casas o Antoni Arbonés.

Les entitats organitzadores del Premi són l’Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el patrocini de Repsol. El Port de Tarragona n’és col·laborador.