Home Entrevistes Creixen les donacions de sang a Torredembarra

Creixen les donacions de sang a Torredembarra

746
0

El Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya ha organitzat, amb el suport de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra i la col·laboració de la Fundació Pere Badia, una campanya especial de donació de sang amb el lema “La sort de donar sang”, aquest passat dissabte 9 d’abril. En total s’han obtingut 179 donacions més 38 oferiments. Una altra de les xifres destacades és que s’han aconseguit 38 nous donats.
Diverses entitats i establiments van col·laborar en la campanya. Entre tots els donants de sang es van fer sortejos que incloïen des de pràctiques esportives, massatges, esmorzars, i molts altres obsequis. També es van sortejar 42 menús per a dues persones dels restaurants col·laboradors de la jornada.
També van col·laborar en el refrigeri Cal Jan amb pastes, Tapes Roda amb una truita gegant i el Forns Ca la Felisa amb coques de recapte. El Club de Tennis va oferir una invitació per jugar a tennis o pàdel a totes aquelles persones que van donar sang. Com cada any, el Mònic va contribuir obsequiant amb dues ampolles de vi.