Home Agenda COMPREMBO: LA COMPRA SETMANAL FRESCA I DE PROXIMITAT AL BAIX GAIÀ

COMPREMBO: LA COMPRA SETMANAL FRESCA I DE PROXIMITAT AL BAIX GAIÀ

545
0

A CompremBo no tenim botiga física ni stock de productes. És a dir, que tots els productes que compres per la web vénen directament dels productors locals, un cop has realitzat la comanda. A compremBO tenim la nostra pròpia filosofia:

  • Fer les compres per encàrrec. Fins que no realitzes la comanda a la web no es cullen ni s’empaqueten els productes. Els nostres productors locals reben l’encàrrec el dijous i el divendres ja tens els productes a casa teva.
  • Compra de proximitat; l’anomenat circuit curt, afavorint als productors locals. A la nostra web podràs veure tota la informació de l’origen i el detall de la nostra oferta, i qui ens proveeix cada producte.
  • Oferir un servei 24h de compra online, amb el qual còmodament des de casa, podràs contrastar els preus amb calma i amb un control en tot moment de què portes gastat, ja que la icona de la cistella et mostra l’import acumulat.
  • Escoltem l’opinió dels clients i informem als productors. La nostra web mostra les valoracions dels productes que feu els consumidors. D’aquesta manera podeu veure els productes millor valorats i com a conseqüència nosaltres comuniquem als productors quan un producte no acaba d’agradar.
  • T’oferim l’entrega a domicili gratuïta per a compres superiors a 60€ o la recollida al local sense compra mínima.

Sabem que ve un canvi d’hàbits, creiem que per la proximitat del producte, la qualitat i el preu cal que deixem de sentir aquella frase: “És que a mi m’agrada veure el que compro”.

Tenim clar que tard o d’hora arribarà aquest canvi i que serà millor per a tots, així que nosaltres ja estem alineats, i tu?

Entra a CompremBO.com i fes la prova. Et regalem un 10% de descompte en la primera compra (compra mínima 50€) amb el codi PROMONOUCLIENT.