Home Esports El Club Excursionista ha de deixar les seves pertinences en un garatge...

El Club Excursionista ha de deixar les seves pertinences en un garatge al quedar-se sense local

1011
0

 

Si El Mònic es feia ressò que el Grup de Dones estava a punt de perdre el local del c/ Garrofers i que altres entitats que l’utilitzaven ja havien estat allotjades en altres ubicacions, resulta que encara en quedava una altra: el Club d’Excursionisme de Torredembarra, que ahir va ser comunicat que havia d’abandonar en 24 hores el que fins ara havia estat la seva seu social, fet que ha obligat a deixar les seves pertinences en un garatge d’un associat.

El Club, que cada divendres rep als associats i persones que busquen informació sobre les seves activitats va haver de notificar via Facebook l’accident:

“Notificació urgent!! Degut a reestructuració dels usos dels locals del Ajuntament, avui 30 de març de 2016 ens han notificat que demà 31 de març de 2016 hem de deixar el local, per la qual cosa aquest divendres ja no estarem al local del carrer Garrofers, informarem quan tinguem més informació i/o nova ubicació…”

Com no podia ser d’una altra manera les xarxes socials van bullir de seguida amb la notícia i els comentaris pel poc temps donat pel desallotjament han estat molts.

Rectificació:

Hem retirat el comentari del Sr. Matias perquè no es tracta del president de l’entitat i per què així ens ho ha demanat.