Home Agenda Carta al director de Josep M. Cunillera

Carta al director de Josep M. Cunillera

596
0

Sr. director,

L’any passat vaig presentar instància a l’ajuntament presentant queixa sobre la manca de llum artificial al carrer Mèxic cantonada avinguda Catalunya (concretament en la zona de la ubicació dels contenidors d’orgànica i de rebuig) i al mateix temps la manca de neteja i desinfecció de la zona, ja que aquesta és utilitzada per orinar les persones que cada dia estan assegudes als bancs del carrer de La Sort (costat de la cabina de l’ONCE). I vaig sol·licitar la instal·lació d’un fanal i una neteja i desinfecció continuada de la zona.
Vaig rebre resposta del regidor pertinent, que procedia a donar les ordres pertinents per realitzar la instal·lació del fanal i la neteja sol·licita, el fanal ha estat col·locat, però la neteja i desinfecció no s’ha realitzat.
Fa uns mesos i mitjançant l’aplicació Millorem TDB vaig passar la incidència un altre cop, ja que la situació és insuportable.
Els senyors esmentats continuen pixant-se al mateix lloc i és insuportable passar per la zona.
En aquest carrer també hi ha una escola d’anglès per nens petits, la qual cosa crec que s’hauria de tenir en compte i procedir més sovint a desinfectar la zona.
Ara que estic jubilat i camino molts més per tot el poble, m’adono que el tenim molt brut. I molta responsabilitat de què això passi és dels mateixos vilatans i visitants que no tenim cap mena d’educació i respecte per les coses, ni els altres convilatans que respecten les normes de civisme i educació.
Però em pregunto si els polítics actuals és passejant pels carrers de Torredembarra?, perquè si és així, no entenc que els carrers, les papereres estiguin com estan brutes i plenes, zones molt transitades fan pena.
Torredembarra fa anys que ha perdut el tren del turisme de qualitat i altres localitats properes ens estan passant la mà per la cara. No hem lluitat per un turisme de qualitat i tenim el que tenim.
Demanaria als governants que caminin una mica pel poble i busquin solucions al problema.
Josep Maria Cunillera