Home Portada La Carrossa ASR guanya el reconeixement a la Millor Carrossa del Carnaval...

La Carrossa ASR guanya el reconeixement a la Millor Carrossa del Carnaval de Torredembarra

1148
0

Fins dimarts es pot participar en la votació popular

Torredembarra ha acollit, un any més, un multitudinari Carnaval. Enguany, a més, amb un seguit de novetats destacades que han fet una celebració més lluïda i divertida. La primera de les novetats va ser el mateix Dijous Gras, afegint la passada del Drac Capsigrany, junt amb La Figa Te Fai, per acompanyar l’Arrivo de Sa Majestat Carnestoltes.

Dissabte al matí va ser el torn de la 16a edició del Concurs de Mascotes disfressades, amb 9 mascotes a concurs. Els tres primers premis van ser per al Chester, la Gina i la Petita. Tot seguit es va celebrar el Carnaval Infantil amb el lluïment de disfresses infantils a la plaça del Castell acompanyat d’un espectacle musical d’animació, que va omplir de disfresses i de color la plaça. A més, es va incorporar un nou acte: la Festa Jove el divendres de Carnaval, amb atraccions i música a la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

Enguany, a més, destaquen algunes novetats que fan referència a la celebració dels principals actes: la Gran Rua de dissabte, en què les carrosses van fer el lluïment continu ja que enguany el jurat estava repartit al llarg de tot el recorregut, mentre que per a les comparses es va preveure que disposessin de música per al seu lluïment a la pl. Mn. Joaquim Boronat, que també va ser el final del recorregut; la Rua de diumenge, amb sortida des de l’entrada del port, i la Batalla de confeti, que es va traslladar íntegrament al passeig de la Sort.

Després del dinar d’ahir, la Regidoria de Cultura va fer públic els Reconeixements del jurat, format en aquesta ocasió per: David Oliete, fotògraf; Carles Carrasco, actor musical i cantant; Àngels Cantos, tallerista; Lourdes Sánchez, professora de maquillatge i Laura Vives, periodista. Els resultats són els següents:

Reconeixement a la millor disfressa feta a mà:

1r.  Los Tintineadores

2n. Brillantina

3r.  La Cucanya

Reconeixement a la millor coreografia:

1r.   EKSI

2n.  Colla Ferralla

3r.   ASR

Reconeixement a la idea més original:

1r.  Spaindereta

2n. Amics de la Nou

3r.  Brillantina

Reconeixement al millor maquillatge:

1r.  Els Salats

2n. Colla Ferralla

3r.  Karallots del Vendrell

 

Reconeixement al tema més satíric:

 

1r.  Spaindereta

2n. La Cucanya

3r.  Colla Ferralla

Reconeixement a la millor carrossa:

1r. ASR

2n. Els Salats

3r. EKSI

La votació popular, que es pot realitzar en aquest enllaç https://pr.easypromosapp.com/p/836994, és oberta fins demà, 5 de febrer, a les 9 del matí. Els resultats dels reconeixements del vot popular es donaran a conèixer dimarts, en acabar l’enterrament de la sardina, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat.