Home Portada CAP EMPRESA ES POSTULA PER RECUPERAR EL BLOC

CAP EMPRESA ES POSTULA PER RECUPERAR EL BLOC

717
0
El passat 30 d’agost, l’Ajuntament de Torredembarra va treure a concurs la licitació per les obres de reparació del bloc de formigó de Baix a Mar on fins fa dos anys se sustentava l’escultura Alfa i Omega.
El fet va tenir una ampli ressò mediàtic i, fins i tot, va servir per tornar a reobrir el debat de què s’havia d’instal·lar al Bloc un cop estigués recuperat; si una rèplica de l’Alfa i Omega o una rèplica de l’antiga piràmide de ferro que servia per varar les barques de pescadors.
La jugada de l’equip de govern, però, ha sortit malament i és que el concurs ha quedat desert degut a què cap empresa ha presentat una oferta en ferm per realitzar l’obra. El termini es va acabar el passat 25 de setembre.
La licitació les obres va sortir a concurs per un pressupost màxim de 82.309,89 euros amb IVA inclòs (68.0024,71 € sense IVA).
En aquests moments s’està estudiant el motiu pel qual no hi ha hagut cap empresa interessada per les condicions del contracte; si és perquè el preu era massa baix o bé perquè no es va fer la suficient difusió sobre els treballs.
La reparació havia de durar 1 mes i 12 dies i estava prevista per a finals d’aquest 2019. Moment en què s’hagués començat a preparar la consulta ciutadana per elegir que s’hi col·locarà.
Ara, les obres s’hauran de tornar a treure a concurs i és més que probable que tot el procés es retardi. Per tant, tot sembla indicar que, Torredembarra no lluirà d’un dels símbols que més l’identifiquen aquest estiu. Ja en seran tres sense l’emblemàtica obra de Rafael Bartolozzi.