Home Política Campanya d’asfaltat de carrers aquesta setmana

Campanya d’asfaltat de carrers aquesta setmana

316
0
La Regidoria de Via Pública i Manteniment durà a terme aquesta setmana tot un seguit d’actuacions dins de la campanya d’asfaltat d’aquest 2019, amb un pressupost aproximat de 50.000 €. La previsió de treball és la següent:
9 de desembre: S’asfaltarà un tram del voral del passeig de Miramar, direcció Barcelona, entre el pont de Clarà i la rotonda de Nova Torredembarra.
D’altra banda, el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que aprofitant aquesta actuació s’avançaran dues accions més, previstes en el futur projecte de condicionament de l’antiga N340, com són un pas elevat (asfalt) a l’alçada del caminet de Clarà i la senyalització dels carrils bicis d’aquest passeig. Els carrils bici tindran una amplada de 2,5 m, seran bidireccionals i d’ús compartit per a ciclistes i vianants. Concretament, se senyalitzaran 640 metres entre el pont de Clarà i la rotonda de Nova Torredembarra, al costat de mar. Es tracta d’una zona del municipi on es produeix un important trànsit de vianants. 
10 i 11 de desembre: S’asfaltarà un tram del carrer de Pompeu Fabra, comprès entre la rotonda de Dues Parets i l’enllaç al passeig de Babilònia (s’asfaltarà la rotonda i els enllaços amb Donya Guiomar i Dues Parets).
11 i 12 de desembre: S’asfaltarà el carrer dels Atinents.
12 i 13 de desembre: Està previst asfaltar un tram del carrer de la Riera de Gaià, al polígon Roques Planes.
Cal tenir present que aquestes actuacions comportaran afectacions en el trànsit.