Home Portada Campanya d’actualització de dades dels establiments del municipi

Campanya d’actualització de dades dels establiments del municipi

334
0
La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats inicia una campanya de comprovació dels establiments que estan funcionament amb les dades que consten al Registre Municipal d’Activitats. Per aquest motiu, es procedirà a realitzar treball de camp d’aproximació als establiments existents mitjançant personal municipal degudament identificat.
El regidor d’Activitats, Josep Maria Guasch, ha explicat que aquesta actualització de dades permetrà conèixer la realitat comercial del Torredembarra i les necessitats actuals per tal de valorar les accions de millora a emprendre i poder oferir un millor servei dins de les competències municipals.
La campanya d’actualització de dades s’iniciarà en l’àmbit del Polígon Industrial Roques Planes atès que aquestes dades també han estat requerides per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament del teixit empresarial mitjançant la connectivitat, la comunicació i la transferència de coneixement.
Un cop finalitzada l’actualització del Registre d’Activitats al polígon industrial es continuarà la campanya al nucli urbà i resta de carrers del municipi. L’Ajuntament agraeix d’avançada la col·laboració de tots els establiments. Per a qualsevol dubte o aclariment: activitats@torredembarra.cat