Home Cultura Avui es presenta “Escola d’Amor”, el concert estival de la coral Santa...

Avui es presenta “Escola d’Amor”, el concert estival de la coral Santa Rosalia

323
0

Des de fa uns anys, la coral torrenca divideix el curs en dos concerts extraordinaris, un a l’estiu i l’altre per Nadal.

Fidels a la cita amb els espectadors, la Coral Santa Rosalia estrena avui un nou muntatge que segur farà les delícies dels seus seguidors.

Es tracta d’Escola d’Amor” un espectacle centrat en cançons romàntiques de tots els temps i on s’interpretaran clàssics romàntics com el Love me tenderd’Elvis Presley o una versió molt especial del Boig per Tude Sau.

Com en altres ocasions, en aquest nou muntatge la Coral Santa Rosalia va més enllà del simple concert i té un fil argumental que encadena els diferents temes versionats. En aquest cas han situat l’acció al cel, en una escola de Cupidos.

El guió és d’Aleix Figueras i Enric Garriga i, com sempre, la direcció musical de Jordi Boltà i Natàlia Casasús. En aquest cas es comptarà amb l’acompanyament musical del pianista Francesc Pagès i els percussionista Francesc Aguilera i la narració de Pere Navarro.

Les entrades valen 10 € i l’hora d’inici de l’espectacle és a les 10 h de la nit, al Casal Municipal (c/ Capella, núm 8).