Home Política AVUI DEMOCRÀCIA TREBALLA PERQUÈ ES DOTIN ELS PLANS D’OCUPACIÓ.

AVUI DEMOCRÀCIA TREBALLA PERQUÈ ES DOTIN ELS PLANS D’OCUPACIÓ.

971
0

(Foto: Presentació plans ocupació novembre 2014)

Fa uns mesos, quan es van aprovar els pressupostos de l’any 2015, Avui Democràcia va negociar que s’obrís una partida perquè l’Ajuntament de Torredembarra pogués crear plans d’ocupació propis, que se sumessin a aquells que s’organitzen des de la Generalitat, la Unió Europea, l’Estat i la Diputació. L’objectiu era ajudar “a pal·liar els estralls de la gran crisi econòmica que pateix des de ja fa uns quants anys el nostre País, i consegüentment el nostre poble, i que ha comportat la destrucció de llocs de treball i el patiment de moltes famílies”.

La proposta va ser ben vista per l’equip de govern, però només la va dotar de 10 €, per la qual cosa no va deixar de ser una actuació simbòlica, sense efectes pràctics.

Des de principis de març, la regidora que representa aquesta formació política al consistori, Rosa Ma. Guasch, s’ha reunit amb el regidor de la Àrea d’Acció Social i Cooperació, Lluís Suñé, per tal de consensuar com es pot dotar de recursos econòmics aquesta partida dels pressupostos.

Des d’Avui Democràcia es proposa que es redueixin un 20% les partides que es destinen a oci des de la regidoria de Cultura, de Turisme, de Joventut i d’Alcaldia. Segons els comptes d’aquesta formació política l’estalvi obtingut podria situar-se sobre els 51.000 euros amb què es podrien crear llocs de treball que anirien destinats a joves, majors de 45 anys (homes i dones), i amb els que es podrien crear brigades de serveis, d’actuació rapida, brigades de neteja, lloc d’auxiliars, etc.