Home Successos Aprofiten la festa de Cap d’Any per robar

Aprofiten la festa de Cap d’Any per robar

434
0

Ja se sap que les Festes de Nadal, Cap d’Any i Reis és una època en què augmenten els robatoris. Des de fa anys que la Policia Local i Mossos d’Esquadra es coordinen per patrullar conjuntament per la zona comercial.

Enguany, però, sembla que els lladres s’han desplaçat a les urbanitzacions i han entrat a diferents habitatges.

Al barri dels Munts s’ha patit una onada de robatoris o temptativa de robatori aquest cap d’any i els dies anteriors i posteriors. Tal i com ha informat el Diari de Tarragona.

Un dels casos que ha generat més enrenou ha tingut lloc durant les campanades de Cap d’Any al carrer Vista Alegre. Els propietaris d’un dels adossats estaven fora de casa quan dues persones amb passamuntanyes van entrar al seu habitatge. Ells van arribar minuts després després de menjar-se el raïm a casa d’uns veïns i encara van enxampar a dues persones, aparentment joves, encaputxats.

Els veïns van trucar al 112 i van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra i Policia Local de Torredembarra i Altafulla.

Hi havia fins a tres cases obertes encara que no se sap el botí es van emportar. Sembla que buscaven coses de valor (joies, diners). Mossos d’Esquadra està investigant aquests robatoris, i encara no hi ha cap detinguts.

El dia abans, un veí del carrer Tràngol va enxampar a tres individus al seu jardí. Va tenir la sang freda de gravar als tres subjectes i va portar les imatges a la Policia Local perquè els puguin identificar.