Home Agenda Altafulla organitza diferents actes per al Dia Internacional per a l’eliminació de...

Altafulla organitza diferents actes per al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

264
0

La regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla ha organitzat, conjuntament amb el SIAD, Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Tarragonès, diferents actes reivindicatius amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindran lloc el proper dijous 25 de novembre, i que es desenvoluparan a les antigues escoles Teresa Manero del municipi:

A les 18:00 hores: lectura del Manifest, pintura d’un mural reivindicatiu i entrega del premi al guanyador/a del concurs imatge i lema de prevenció de violència masclista en entorns d’oci.

A continuació, projecció del curtmetratge ‘Suc de síndria’, d’Irene Moray (durada aprox. 20 min.). La fotògrafa Irene Moray va sorprendre al Festival de Berlín amb ‘Suc de Síndria’, curtmetratge protagonitzat per Elena Martín (‘Julia Ist’), guanyador del Premi Goya i el Premi Gaudí a Millor Curtmetratge.

Línia d’atenció contra la violència masclista 900 900 120

Des del consistori es recorda que el servei d’atenció permanent 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia.

S’hi pot accedir per telèfon i correu electrònic, i atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones com peticions d’informació de dones que viuen situacions de violència, sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d’assistència a la violència contra les dones, sol·licituds d’assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.