Home Política Ajut per establiments de més de 400 m2 o establiments o locals...

Ajut per establiments de més de 400 m2 o establiments o locals comercials que es trobin dins de centres comercials

69
0

La Generalitat de Catalunya ha aprovat una línia de 15 milions d’euros per als comerços tancats del 7 al 24 de gener, d’acord amb les restriccions aprovades pel Procicat per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

Aprovada la convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris al sector del comerç al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 m² o en establiments o locals comercials que es trobin dins de centres, galeries o recintes comercials, afectats econòmicament per les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.
Línia de 15 milions d’euros per als comerços tancats del 7 al 24 de gener, d’acord amb les restriccions aprovades pel Procicat per fer front a la pandèmia de la Covid-19.
L’objectiu d’aquesta línia és contribuir a la reactivació del sector comerç al detall, davant els efectes causats pel tancament decretat del 7 al 17 de gener per la resolució SLT/1/2021 de 4 de gener, en el marc de les mesures sanitàries per contenir la pandèmia, i prorrogat fins al 24 de gener, a través de la resolució SLT/67/2021, de 16 de gener.
Beneficiaris
Els beneficiaris són autònoms i pimes dedicats a les activitats de comerç al detall afectats per l’ordre de tancament sanitari. En concret, se’n podran beneficiar els establiments comercials de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials.
Quantia dels ajuts
Els ajuts consistiran en un aportació per establiment, que serà de 3.750 euros.
Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats. Les subvencions s’atorgaran per ordre cronològic de presentació de la sol·licitud.
Terminis
El termini de presentació de la sol·licituds comença el 27 de gener de 2021 a les 09:00 hores fins a les 14:00 hores del dia 10 de febrer de 2021.
Més informació:
Enllaç a la informació:
ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/2021/establiments_400m2_o_en_centres_comercials/