Home Esports Aaron Solà aconsegueix l’or en el Campionat de Catalunya Absolut 

Aaron Solà aconsegueix l’or en el Campionat de Catalunya Absolut 

484
0

BERTA CASTELLS; PLATA EN LLANÇAMENT DE MARTELL

L’Estadi Joan Serrahima de Barcelona ha estat l’escenari on Aaron Solà s’ha proclamat Campió de Catalunya de llançament de disc el passat diumenge.
Un èxit que se suma a la medalla de bronze aconseguida al Campionat d’Espanya Sub23 a finals del mes de juny.

Ha registrat una marca de 50 metres i 72 centímetres, molt per sobre de l’aconseguida pel seu company de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Jaume León Fernández, que s’ha endut la plata amb un llançament de 48 metres i 75 centímetres. Àlex Martínez de la Unió Colomenca ha estat bronze amb un registre de 43 metres i 61 centímetres.
Solà ha completat el campionat absolut amb una cinquena plaça en la modalitat de llançament de pes (7,260 kg). En aquest cas, no ha aconseguit fer podi amb una distància de 14 metres i 95 centímetres, molt lluny de la marca de Carlos Tobalina (FC Barcelona): 19 metres i 61 centímetres.
Berta Castells s’ha endut la plata en la modalitat de llançament de martell (4kg) amb una marca de 66 metres i 34 centímetres.
L’atleta que milita en el club València Esports s’ha quedat a només 40centímetres de la guanyadora, Laura Redondo  del FC Barcelona, que ha aconseguit l’or amb un registre de 66 metres i 74 centímetres.